Home Onderhoud Reparatie Constructie Contact

Onderhoud

Goed en periodiek onderhoud is onmisbaar voor elk bedrijf. Door jarenlange ervaring en goede onderlinge contacten met bedrijven zijn wij het bedrijf voor uw onderhouds­werkzaamheden! Onze specialisatie is onderhoud van voedsel­verwerkende bedrijven. Denk hierbij aan aardappel­verwerkings­bedrijven, producenten van bakkerij­grondstoffen, uien­verwerkings­bedrijven en vis­verwerkings­bedrijven. Mede door gebruik te maken van diensten van meerdere zelfstandigen zijn wij ook in staat om grotere onderhouds­werkzaamheden aan te pakken.

Kwaliteit en efficiëntie staan bij ons voorop.

Hieronder vindt u afbeeldingen van werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd.

1 / 6
afwerken foodsafe wanden 1
2 / 6
afwerken foodsafe wanden 2
3 / 6
demontage transportband
4 / 6
laswerk brandblusleidingen 1
5 / 6
laswerk brandblusleidingen 2
6 / 6
onderhoud schrapers wals 1

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen betreffende onderhoud? Neem dan contact op voor meer informatie of een offerte.

constructie

In onze efficiënt ingerichte werkplaats zijn wij instaat om zowel plaat- als constructiewerk uit te voeren in zowel RVS als staal.

onderhoud

Goed en periodiek onderhoud is onmisbaar voor elk bedrijf. Door jarenlange ervaring en goede onderlinge contacten met bedrijven zijn wij het bedrijf voor uw onderhouds­werkzaamheden!

reparatie/(de)montage

Waar uw bedrijf bij voorkeur niet op zit te wachten is stilstand of productie­vermindering door een mechanisch defect. Wanneer dit toch voorkomt, zijn wij het bedrijf om dat snel en efficiënt te repareren.